Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șase cai frumoși de rasă, furați de la o fermă din județul Cluj. Unul a fost găsit în județul Alba, în urma unei percheziții

Publicat

Șase cai frumoși au fost furați de la o fermă din județul Cluj, iar unul a fost găsit în județul Alba, în urma unei percheziții. Prejudiciul a fost estimat la 100.000 de lei. 

La data de 4 aprilie a.c, polițiștii din Huedin au pus în executare un mandat de percheziție, la locuința unui bărbat de 32 de ani, din comuna Voslabeni, județul Harghita.

Polițiștii au demarat activitățile investigative în anul 2019, fiind întocmit un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt este cercetat furtul a 6 cabaline, dintr-o fermă situată în localitatea Hodișu, comuna Poieni, au anunțat joi, reprezentanții IPJ Cluj.

Una dintre acestea a fost recuperată de polițiști, la data de 10 martie 2022, dintr-o localitate situată în județul Alba, în cadrul unei alte percheziții.

În urma percheziției derulate la data de 4 aprilie, la respectiva locație a fost identificată o cabalină din rasa semigreu românesc, dar și un mânz, despre care există indicii că a fost sustras în noaptea de 16/17.03.2019, din localitatea Hodișu.

Cele două animale, evaluate la 18.000 de lei au fost ridicate și lăsate în custodia proprietarului de drept, un bărbat de 43 de ani, din orașul Huedin.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, în vederea recuperării întregului prejudiciu cauzat, de circa 100.000 de lei, precum și cu scopul tragerii la răspundere a persoanelor vinovate de comiterea faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax