Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șase camere video vor monitoriza zona forestieră și animalele sălbatice, în Parcul Dendrologic din Alba Iulia

Publicat

Primăria Alba Iulia a cumpărat șase camere video de monitorizare a zonei forestiere din Parcul Dendrologic „Dr. Ion Vlad” din municipiu. 

Este vorba despre șase camere video Minox DTC 395, echipate cu un senzor special de 2 megapixeli optimizat pentru imagini de noapte îmbunătățite.

Această nouă tehnologie oferă senzori de o calitate excelentă, imagini cu o definiție excelentă, un contrast bogat și o paletă de culori naturale, atât în timpul zilei cât și în timpul nopții. Pe lângă captarea imaginilor individuale, DTC 395 poate înregistra videoclipuri în rezoluție Full HD.

Blițul cu infraroșu puternic > 940nm asigură imagini fiabile atât în întuneric cât și în lumină nefavorabilă, chiar și la distanțe de peste 10 metri și este complet invizibil atât pentru oameni, cât și pentru animale.

Datorită întârzierii de declanșare extrem de scurte de 0,7 secunde și a duratei de viață a bateriei de până la șase luni, noul DTC 395 este o modalitate foarte fiabilă pentru observarea viețuitoarelor sălbatice. 

Achiziția celor șase camere de monitorizare a fost făcută vineri, 16 decembrie, prin intermediul platformei SEAP. Valoarea acestora este de 2.877 de lei, fără TVA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax