Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şase conducători auto din judeţul Alba, prinşi băuţi la volan, în ultimele 48 de ore. Sunt cercetaţi de poliţişti

Publicat

Şase şoferi din judeţul Alba au fost identificaţi de poliţişti, în ultimele 48 de ore, în timp ce conduceau aflaţi sub influenţa alcoolului. În toate cazurile, pe numele conducătorilor auto au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Sâmbătă, la ora 1.40, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe strada Octavian Goga din Alba Iulia, un autoturism condus de D.C.I. (25 de ani) din Alba Iulia. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În dimineaţa aceleiaşi zile, la ora 5.25, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe T.I.M. (54 de ani) din Alba Iulia, care conducea un autoturism pe Calea Moţilor din Alba Iulia, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, la ora 3.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au oprit pentru control, pe DN 67C, pe raza localităţii Sebeşel, comuna Săsciori, un autoturism condus de B.N.M. (37 de ani) din comuna Săsciori. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe se sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică dimineaţa, la ora 04.45, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe B-dul Revoluţiei din Alba Iulia, un autoturism condus de C.S. (46 de ani) din Alba Iulia. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,65 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 01.35, pe strada Gheorghe Doja din Aiud, poliţiştii Compartimentului Rutier Aiud l-au depistat pe H.S.B. (23 de ani) din Aiud, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică la ora 00.05, pe DJ 106 L, pe raza localității Şpring, poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Şpring au oprit pentru control un autoturism condus de S.A. (37 de ani) din comuna Roşia de Secaş. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Sebeş, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Xxx

    duminică, 20.10.2013 at 20:13

    Situatie scapata de sub control ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax