Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șase copii din Alba, pe podium la o competiție internațională de judo, desfășurată la Arad. Succes pentru sportul județean

Publicat

Șase judoka din Alba s-au clasat cu toții pe podim la o competiție care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute la Arad, la care au participat aproximativ 500 de copii care practică acest sport. 

În weekend-ul acesta sa desfășurat competiția de judo ” Cupa C.S.M Arad ” ediția a XI-a , la care au fost invitate cluburi din România, Austria si Ungaria, a declarat antrenorul Bogdan Ispas. La concurs au fost prezenți aproximativ 500 de judoka cu vârste între 7 – 14 ani (U9-U15). 

”La acesta competiție au participat și 6 copii din Alba, toți clasându-se pe podium. Aceștia sunt: Flavius Agape, categoria de vârstă U9, categoria de 30 kilograme – locul 3, David Sava, categoria U9, categoria 34 de kilograme – locul 3, Iulian David, categoria U9 , categoria 42 de kilograme – locul 3, Cătălin Sibișan, categoria U11, categoria 50 de kilograme – locul 3, David Pop categoria U11, categoria +55 de kilograme – locul 3, Andreea Coltor, categoria U11, categoria 36 de kilograme locul 3”, a transmis Bogdan Ispas, antrenor de judo la Liceul Sportiv din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax