Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șase decese cauzate de COVID-19 în Alba. Șase persoane cu vârsta cuprinsă între 73 și 88 de ani au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate șase decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre șase persoane cu vârste cuprinse între 73 și 88 de ani care au pierdut lupta cu virusul. În total 192 de persoane au decedat de la începutul pandemiei. 

Bărbat de 80 de ani din Blaj. Confirmat cu Covid-19 pe 7 noiembrie, internat pe 7 noiembrie la Spitalul Municipal Blaj. A decedat pe 10 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută severă, pneumonie cu SARS-COV-2. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat de 73 de ani din Blaj (Tiur). Internat la SJU secția ATI. A decedat pe 10 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută severă, pneumonie cu SARS-COV-2. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat de 78 de ani, din Sebeș. Internat în 3 noiembrie la SJU. A decedat pe 11 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie severă, bronhopneumonie bilaterală cu SARS-COV-2, pleurezie bazală stg, IRA. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie de 88 de ani din Mogoș (Poienile). Confirmată cu Covid-19 pe 7 noiembrie, internată pe 7 noiembrie la Spitalul Sebeș (transfer din UPU – SJU). A decedat pe 10  noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, pneumonie cu SARS-COV-2 formă severă. Avea mai multe afecțiuni.

Bărbat de 85 de ani din Cugir. Confirmat în 10 noiembrie, internat în 10 noiembrie la SJU – Izolator. Decedat în 10 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută severă, pneumonie bilaterală cu SARS-COV-2. Avea mai multe afecțiuni.

O persoană de 74 de ani din Petrești. Confirmată cu Covid-19 pe 22 octombrie, internată la SJU. A decedat pe 10 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, pneumonie extinsă cu SARS-COV-2. Avea mai multe afecțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax