Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞASE dosare penale, OPT permise reţinute într-o zi şi peste 200 de şoferi amendaţi. Acţiune a poliţiştilor în judeţul Alba

Publicat

actiune politia politist rutiera Opt şoferi au rămas fără permise şi alţi aproape 200 au fost amendaţi, vineri, 31 iulie, în cadrul unei acţiuni organizate de Serviciul Rutier Alba, pentru creşterea gradului de siguranță al participanţilor la traficul rutier precum şi combaterea ilegalităţilor comise de aceştia. De asemenea, şase bărbaţi s-au ales cu dosare penale, pentru conducere fără permis sau sub influenţa alcoolului.

La această acţiune au participat poliţiştii din structurile de poliţie rutieră precum şi poliţiştii de ordine publică din mediul rural.

Au fost depistate şi sancţionate 202 abateri contravenţionale, comise de către participanţii la traficul rutier, au fost reţinute 8 permise de conducere şi 6 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 6 infracțiuni la regimul circulaţiei rutiere.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 42.420 lei.

La ora 10.30, poliţiştii rutieri din Sebeş l-au depistat pe T.N., de 48 de ani, din Cîlnic, judeţul Alba, care conducea pe strada Călăraşi din municipiul Sebeş, un autoturism neînmatriculat. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturism erau false. Faţă de T.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

La ora 19.43, pe strada Biruinței din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control, un moped condus de C.I.L., de 26 de ani, din Alba Iulia. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

La ora 21.40, pe strada Mitropolit Vancea din Blaj, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe S.S., de 41 de ani, din Blaj, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de S.S., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La ora 23.35, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe D.J.M., de 29 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nicolae Bălcescu din Alba Iulia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax