Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şase magistraţi noi la instanţele din Alba Iulia, Sebeş şi Aiud. Decretele de numire în funcţiile de judecători şi procuror, semnate de preşedintele Iohannis

Publicat

judect

judecatorie albaCinci judecători şi un procuror preiau oficial posturi la instanţele din Alba Iulia, Aiud şi Sebeş, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numiri în funcţie.

Marți, 19 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaților care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 3 iulie – 5 noiembrie 2015, potrivit unui anunț făcut de Administrația Prezidențială. În județul Alba au fost numiți, cu această ocazie, cinci judecători și un procuror.

În total, președintele a semnat decretele pentru numirea în funcție a 109 judecători și 81 de procurori din ţară.

Printre judecătorii numiți în funcție se numără și cinci din județul Alba, respectiv Oana-Bianca Căbulea la Judecătoria Alba Iulia, George-Marius Mara la Judecătoria Alba Iulia, Ilie-Darian Stroia la Judecătoria Alba Iulia, Andra-Georgeta Lazea la Judecătoria Sebeş și Corina Danci la Judecătoria Aiud.

De asemenea, printre procurorii numiți de către președintele Klaus Iohannis se numără și Adrian-Ioan Căbulea, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax