Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șase medalii obținute de sportivi taekwondo instruiți de Alin Moldovan la CS Unirea Alba Iulia. Au participat la Cupa Bistrița

Publicat

Șase medalii au obținut sportivii secției de Taekwondo din cadrul CS Unirea Alba Iulia, pregătiți de instructorul Alin Moldovan. Rezultatele notabile au fost înregistrate în urma competiției Cupa Bistrița. Patru din acestea sunt medalii de aur.

A fost o competiție de pregătire, înainte de Campionatul Național de Taekwondo, ce va fi organizat în perioada 19-21 aprilie, la București.

Rezultate Taekwondo CS Unirea Alba Iulia – Cupa Bistrița

  • Alecsandru Boloage – locul 1
  • Vas Karina – locul 1
  • Andrei Grapa – locul 1
  • Bianca Ciontea – locul 1
  • Andrei Popa – locul 3
  • Edi Jelea – locul 3

”Competiția de la Bistrița a reprezentat o etapă importantă de pregătire pentru Campionatul Național de Taekwondo, ce va avea loc în perioada 19-21 aprilie, la București. Sportivii noștri s-au remarcat prin tehnică impecabilă, concentrare și spirit competitiv, atrăgând atenția tuturor celor prezenți. Mulțumesc primăriei Alba Iulia și conducerii CS Unirea pentru sprijinul acordat”, a transmis Alin Moldovan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax