Connect with us
Publicitate

BLAJ

Șase pacienți ai spitalului din Blaj, infectați cu noul coronavirus, s-au vindecat și au fost externați. Anunțul primarului

Publicat

Primarul din Blaj, Gheorghe Rotar, a anunțat pe contul său de Facebook că alți 6 pacienți infectați cu coronavirus s-au vindecat la spitalul din oraș și au fost externați. 

În total, în județ sunt 61 de persoane vindecate din cele 160 infectate.

”O nouă veste bună! În ultimele două zile, 6 pacienți infectați cu COVID-19 s-au vindecat și au fost externați de la Spitalul Municipal Blaj, ridicând la 17 numărul persoanelor vindecate!

În județul Alba, Blajul este în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus și mă bucur că toți cei implicați își fac datoria cu mare profesionalism!

Împreună cu conducerea Spitalului Municipal Blaj, am convenit ca în fiecare vineri să prezentăm date statistice referitoare la cazurile de COVID-19 tratate la Blaj!

Rămânem uniți, în prima linie, cu speranța că TOTUL VA FI BINE!” a scris pe contul său de Facebook, Gheorghe Valentin Rotar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax