Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: Şase persoane sancţionate de jandarmi, în Blaj şi Bărăbanţ. Scandal între două familii şi neînţelegeri între o tânără şi o femeie de 73 de ani

Publicat

YouTube video

Jandarmii din Alba au intervenit în cazul a două scandaluri petrecute miercuri, la Blaj şi în cartierul albaiulian Bărăbanţ. În primul caz, conflictul a pornit de la neînţelegeri între două familii, iar al doilea a fost urmat de sancţionarea unei tinere de 19 ani şi a unei femei de 73 de ani, care se ameninţau reciproc. În total, şase persoane au fost sancţionate contravenţional.

Primul incident a fost semnalat în municipiul Blaj la ora 14.00. O femeie a apelat 112 şi a solicitat ajutor, deoarece ea şi soţul ei erau ameninţaţi cu acte de violenţă de o altă familie. Un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Blaj a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că între cele două familii există o rivalitate mai veche, iar de-a lungul timpului acestea au fost protagonistele unor episoade violente similare. Vinovaţii au fost identificaţi ca fiind M.V. (51 de ani), M.I. (50 de ani), M.S. (51 de ani) şi M.R. (41 de ani) şi au fost sancţionaţi cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. Totodată li s-a indicat să urmeze calea legală pentru stingerea divergenţelor şi li s-a pus în vedere că, în cazul repetării unor astfel de fapte, măsurile luate împotriva lor pot fi chiar de natură penală.

Al doilea scandal care a fost aplanat de jandarmi s-a desfăşurat în jurul orei 15.00, în cartierul albaiulian Bărăbanţ. La faţa locului s-a constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, două femei se certau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă, în văzul celorlalţi vecini, printre care şi numeroşi minori. Jandarmii s-au interpus între cele două, intervenţia oportună a acestora ducând la rapida stingere a incidentului şi la evitarea apariţiei unor fapte mai grave. Identificate ca fiind G.R. (19 ani) şi R.A. (73 de ani) li s-a adus la cunoştinţă norma legală pe care o încălcaseră după care au fost sancţionate contravenţional, în funcţie de gradul de vinovăţie, cu amendă în valoare de 200 de lei, respectiv avertisment scris.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax