Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Șase străzi din cartierul Cetate, fără gaz din cauza unei fisuri într-o conductă. Problema a fost remediată după mai bine de 3 ore

Publicat

Șase străzi din cartierul Cetate au rămas fără gaz marți după-amiază, timp de mai bine de trei ore. Potrivit companiei distribuitoare de gaze naturale, E-ON Gaz, problema ar fi survenit în urma unei defecțiuni la o conductă de gaz, mai precis o fisură într-o vană de gaz, produsă în zona străzii Vasile Goldiș.

Străzile pe care furnizarea de gaz a fost întreruptă sunt Vasile Goldiș, bulevardul 1 Decembrie 1918, bulevardul Transilvaniei, Arnsberg, Brădișor și Toporașilor, potrivit reprezentanților E-ON Gaz.

O echipă de intervenție s-a deplasat la fața locului pentru remedierea problemei. Gazul a fost reluat în parţial în jurul orei 18.00, însă la ora 19.00, încă mai existau blocuri în care alimentare cu gaz era sistată.

UPDATE, ora 19.30: Alimentarea cu gaz a fost reluată în toată zona.

Reprezentanții E-ON Gaz nu au oferit informații despre producerea defecțiunii care a cauzat întreruperea furnizării de gaz în cartierul Cetate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax