Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şase tineri din Alba Iulia, cu dosar penal pentru tâlhărie, după ce i-au furat unui copil de 13 ani telefonul mobil. Doi dintre ei au fost REŢINUŢI

Publicat

arestat, catuse Poliţiştii din Alba Iulia îi cercetează pe şase tineri din oraş, acuzaţi de tâlhărie asupra unui copil de 13 ani, pe care l-au agresat şi i-au furat telefonul mobil. Doi dintre ei au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Joi seara, la orele 20.48, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din Alba Iulia cu privire la faptul că fiului său i-a fost sustras telefonul mobil, prin violenţă, în timp ce se deplasa pe B-dul Revoluției din Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că minorul a fost acostat de şase tineri, împrejurare în care unul din ei i-a aplicat o lovitură în zona feţei şi i-a sustras, din buzunarul gecii, telefonul mobil.

La scurt timp poliţiştii au reuşit să-i identifice pe cei şase tineri, (un major însoţit de doi minori de 10 ani şi de alţi trei de 13, 15 şi 17 ani), toţi din Alba Iulia. Cel care i-a aplicat lovituri minorului este A.A.C., în vârstă de 18 ani.

Faţă de A.A.C., C.O.D. (17 ani) şi C.T.H. (15 ani), Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Împotriva lui A.A.C. şi C.O.D. a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cetatean

    sâmbătă, 24.01.2015 at 07:36

    Nu inteleg de ce nu le publicati numele intreg al acestor gunoaie ale societatii care nu merita sa traiasca impreuna cu oamenii normali si le protejati identitatea. Nu de alta, dar sa stie cetatenii onesti ai orasului de cine sa se fereasca. Cand e vorba de vreun procuror, politist sau orice functionar public ii publicati numele intreg si il aratati cu degetul. Apropo, persoanele in cauza sunt niste specimene de etnie rroma, nu de alta, dar nu imi doresc sa folosesc apelativul de pasare neagra care croncane, care locuiesc in bomba infectioasa de G2 aka blocul Turturica.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax