Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şase tineri din Alba Iulia, cu dosare penale, pentru că vindeau ilegal artificii, în piaţă. Unde le ascundeau

Publicat

Şase tineri din Alba Iulia s-au ales cu dosare penale, pentru că au vândut ilegal artificii şi petarde, în zona unei pieţe din oraş. Poliţiştii au confiscate aproape 3000 de articole pirotehnice.

În zilele de 27 și 28 decembrie, poliţiştii  Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din IPJ Alba au desfăşurat mai multe controale în zona uni pieţe din municipiul Alba Iulia, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor legate de comercializarea articolelor cu conținut pirotehnic.

Cu ocazia acestor controale, au fot depistaţi şase tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 33 de ani, toţi din Alba Iulia, care ofereau spre vânzare articole pirotehnice din categoria F2 (artificii şi petarde). Faţă de aceştia, au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de „operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.

Poliţiştii au găsit şi confiscat 2.972 de astfel de articole, ce erau depozitate, temporar, de către cei şase tineri, în diferite locuri greu accesibile: pe acoperișul postului de transformare a curentului electric, în tomberoane, sub aparatele exterioare de aer condiționat, ale unor societăţi comerciale din piaţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nelu

    vineri, 29.12.2017 at 17:06

    nu cauta bine militeni ca gasa mai multe… isi baga in maneca la haine , in plase unde au haine , sub cartoane , in cuti , au si masini care ii aproviozioneaza din mers , o gramada de copii cumpara petarde si le pusca noaptea si ziua printre blocuri !

    Eu cred ca militieni si judecatori is pe mana cu ei ca in fiecare an se repeta !
    Incep sa cred ca e mai bine sa incalici legea decat sa fi corect !

  2. Anonim

    sâmbătă, 30.12.2017 at 12:43

    La Dragnea sub pat gasiti petarde .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax