Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SC ALLEGRIA RESORT SRL: Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Publicat

anunt public general sursa alba24

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

SC ALLEGRIA RESORT SRL, titular al proiectului “ Construirea unei capacități de producție de energie electrică din surse regenerabile de energie solară”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, pentru proiectul “Construirea unei capacități de producție de energie electrică din surse regenerabile de energie solară”, propus a fi amplasat în Loc. Lancrăm, Mun. Sebeș, str DN 1 KM 373+100, nr. 9, jud Alba.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, in zilele de luni – joi, intre orele 09 – 14,30 și vineri între orele 9-13, precum și la următoarea adresă de internet:  apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax