Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SC Salprest SRL a pierdut și contractul cu Primăria Blaj. Noul operator de salubritate va fi SC Financiar Urban SRL Pitești

Publicat

Începând cu data de 1 martie operatorul de salubritate de pe raza municipiului Blaj va fi SC Financiar Urban SRL Pitești. Contractul va fi unul provizoriu pentru o perioadă de 6 luni, iar în următoarea perioadă se vor finaliza toate procedurile tehnice necesare. Potrivit contractului, noul operator va păstra același program ca fostul operator SC Salprest SRL.

Oferta firmei din Piteşti a fost declarată acceptată în cadrul procedurii de achiziție publică prin negociere fără publicare, urmând să i se delege gestiunea prin concesiune a serviciului public de salubrizare de pe teritoriul municipiului Blaj.

Contractul cu SC Financiar Urban Pitești va fi unul provizoriu de minim 6 luni, urmând să fie finalizate toate procedurile tehnice necesare.

Noul operator va păstra integral programul de ridicare a gunoiului practicat de către predecesor și va prelua chiar o parte din personal.

Tarifele practicate de SC Financiar Urban Pitești sunt cele care rezultă din procedura de achiziție, respectiv 3.23 lei fără TVA pentru persoanele fizice și 24 lei/mc pentru persoanele juridice.

Motivul pentru care Primăria Municipiului Blaj a fost nevoită să renunțe la serviciile fostului operator, SC Salprest SRL, este faptul că firma nu mai deține licență de operare emisă de către Autoritatea de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice. În cazul în care administrația publică locală ar fi continuat să accepte ca Salprest SRL să își desfașoare activitatea pe raza municipiului Blaj s-ar fi poziționat în afara legii și era pasibilă de amenzi extrem de ridicate, transmit reprezentanţii Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. bula

    joi, 27.02.2014 at 12:25

    amu 100 de ani intr-un sat erau doua mori; primarul,popa si notarul asa s-au sfatuit sa mi-l omoare pe cel mai ortoman ………si au” prelucrat satenii sa nu mai macine la cel ortoman… si acela a dat faliment ….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax