Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SC Transgilyen SRL va asigura transportul de persoane pe traseul Aiud – Teiuş – Alba Iulia. Şi-a recâştigat în instanţă licenţa

Publicat

YouTube video

SC Transgilyen SRL este operatorul care va asigura începând de acum transportul de persoane pe traseul Aiud – Teiuş – Alba Iulia. Aceasta a obţinut în instanţă atribuirea licenţei de transport pe ruta menţionată, validată joi în şedinţa Consiliului Judeţean Alba.

Decizia definitivă şi irevocabilă a Curţii de Apel Cluj, pusă în aplicare prin hotârâre de Consiliul Judeţean Alba nu este acceptată de operatorul „Aitrans”. Acesta indică alte trei hotărâri ale instanţelor de judecată ce arată că licenţa de transport atribuită „Aitrans” pentru acest traseu este valabilă. Reprezentanţii CJ Alba au explicat că sentimţa Curţii de Apel Cluj este irevocabilă: „Acesta este motivul pentru care în şedinţa trecută am iniţiat proiectul de hotărâre pentru punerea sentinţei în executare, întrucât în caz contrar ne supunem sancţiunilor prevăzute de legea contenciosului-administrativ. Acţiunea în revizuire de care vorbeşte domnul avocat, potrivit Codului de Procedură Civilă, se poate iniţia numai în situaţia în care există hotârâri judecătoreşti potrivnice în una şi aceeaşi pricină. Hotărârile judecătoreşti din 2009 şi 2010 de care vorbeşte domnul avocat au fost invocate ca putere de lucru judecat al unei hotărâri judecătoreşti irevocabile de care instanţa nu a ţinut cont”, arată reprezentantul departamentului juridic al CJ Alba.

CJ Alba a validat atribuirea licenţei de traseu SC Transgilyen SRL, declarată câştigătoare de către instanţa clujeană, în defavoarea SC „Aitrans”, a cărei licenţă pe traseul Aiud – Teiuş – Alba Iulia a fost anulată.

„Prin sentinţa Tribunalului Cluj, CJ Alba a fost obligat cu privire la SC Transgilyen SRL Aiud să reia procedura de atribuire din 30.04.2008 pe traseul Aiud – Teiuş – Alba Iulia, în sensul recalculării vechimii neîntrerupte pe traseu cu consecinţa eliberării licenţei de traseu inconvenientei, în calitate de câştigătoare pe traseul Aiud – Teiuş – Alba Iulia. Această sentinţă a fost menţinută în stadiul procesual de recurs de către Curtea de Apel Cluj”, se menţionează în raportul de specialitate al proiectului de hotărâre aprobat de CJ Alba.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. noroiel

    joi, 25.04.2013 at 14:14

    TRansgylien poate cere niste despagubiri URIASE consiliului judetean pentru ce a patit.
    CJ este la mana acestei firme….S-ar putea ca unii dintre consilerii judeteni care au votat atunci sa cam tremure acum…..La Consiliul Local unii au deja sechestru pe avere pentru niste voturi date aiurea

  2. michelangelo

    joi, 25.04.2013 at 18:27

    pai domnul avocat, fost judecător, actualmente avocat, mediator, lichidator și multe altele probabil, îi este opozabilă consiliului județean hotărârea curții de apel cluj. acum ce-ar trebui să facă consiliul județean? să nu țină cont de hotărârea judecătorească pentru că există posibilitatea ca aitrans să deschidă o acțiune în instanță? hai sa fim serioși și legali.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax