Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SC VERONELLA SRL: Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Publicat

anunt mediu

SC VERONELLA SRL, titular al proiectului “CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului fara evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul “CONSTRUIRE HALĂ INDUSTRIALĂ”, propus a fi amplasat în comuna Ciugud, localitatea Drâmbar, str. Energiei, nr. 3, jud. Alba.

1. Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Alba din mun. Alba Iulia, str. Lalelelor, nr. 7B, în zilele de luni -joi, intre orele 09:00 – 14:30 și vineri între orele 09:00 – 13:00, precum și la următoarea adresă de internet: apmab.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competențe pentru protecția mediului.

Data: 05.08.2021

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax