Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SCANDAL aplanat cu focuri de ARMĂ la Ciugud. Maşini şi un imobil distruse de doi bărbaţi violenţi. Au intervenit mai multe echipaje de Poliţie şi jandarmi

Publicat

mascati Un scandal izbucnit într-o familie din Ciugud a ajuns în atenţia Poliţiei şi jandarmilor, după ameninţări şi distrugeri de bunuri. Maşina personală a unui poliţist a fost avariată, la fel şi alt autoturism, dar şi o casă, iar alţi poliţişti chemaţi să intervină la faţa locului au fost nevoiţi să tragă trei focuri de avertisment pentru a calma spiritele.

Conflictul s-a petrecut duminică după-amiaza, într-o gospodărie din comuna Ciugud, lângă Alba Iulia. Potrivit unor localnici, doi fraţi, nemulţumiţi că sora lor şi soţul îşi construiseră casă pe terenul pe care se afla şi imobilul părinţilor, au intrat pe proprietatea acestora şi „au cerut socoteală”.

Au ameninţat şi chiar au distrus geamuri şi bunuri din casă, o parte dintre acestea prin incendiere. Având în vedere că în casă se afla şi un copil de doar câteva luni, proprietarii a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

A ajuns la faţa locului un poliţist din comună, cu maşina personală. Însă nu a putut face faţă conflictului, maşina lui fiind serios avariată de bărbaţii care au folosit inclusiv bâte şi o drujbă. Au fost chemate şi alte echipaje de Poliţie şi de la Jandarmi, care au reuşit, în cele din urmă, să-i imobilizeze pe cei doi fraţi, unul de aproximativ 36 de ani şi celălalt de aproximativ 40 de ani. Nu înainte de a trage trei focuri de armă, de avertisment. Din spusele localnicilor, unul dintre cei doi ar fi recidivist.

„Nicio persoană nu a fost rănită în acest conflict”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan, pentru Alba24, care a precizat că cei doi agresori au fost imobilizaţi şi conduşi la sediul Poliţiei. Ancheta este în desfăşurare şi urmează să fie luate măsurile care se impun.

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. No name

    duminică, 07.08.2016 at 21:17

    Asta se intampla atunci cand la astfel de evenimente este trimis un singur politist.

  2. geob

    luni, 08.08.2016 at 13:28

    Orice padure,fie ea frumoasa,are si ea uscaturile ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax