Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL aplanat de jandarmi la Alba Iulia: Un bărbat de 31 de ani riscă dosar penal după ce l-a amenințat pe concubinul surorii sale cu un cuțit

Publicat

cutitUn bărbat de 31 de ani din Alba Iulia l-a amenințat pe concubinul surorii sale cu un cuțit și acum riscă să fie cercetat penal. Scandalul a fost aplanat de jandarmi, iar cercetările se vor efectua în continuare potrivit normelor de procedură penală.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 2 iulie în jurul orei 21.00 într-un imobil situat pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Alba Iulia și a fost semnalat prin numărul de urgență „112”. Motivul scandalului l-a constituit faptul că o femeie în vârstă de 34 de ani a refuzat să-l mai primească pe concubin în locuința ei, deoarece nu mai dorea sa continue relația cu acesta, moment în care bărbatul a devenit violent.

În sprijinul femeii a intervenit fratele acesteia, în persoana lui B.C. (31 de ani), care, folosindu-se de un cuțit de bucătărie, l-a amenințat cu moartea pe concubinul surorii sale cu scopul de a-l determina să plece.

Ajunși de urgenţă la fața locului, jandarmii au luat măsuri pentru aplanarea conflictului şi au prevenit escaladarea violenţei.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la existenţa infracţiunii de ameninţare, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate