Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal cu amenințări și violență în familie la Teiuș. Ordin de protecție și dosar penal pentru un bărbat care și-a bătut soția

Publicat

Scandal cu amenințări și violență în familie la Teiuș. Un bărbat s-a ales cu ordin de protecție provizoriu și dosar penal după ce și-a bătut soția.

La data de 26 iunie 2024, Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de către o femeie de 52 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de către soțul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 25/26 iunie 2024, pe fondul unor discuții contradictorii, soțul său, în vârstă de 58 de ani, ar fi agresat-o și ar fi amenințat-o.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax