Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Scandal cu iz politic şi lovituri la Ocna Mureş. Un candidat USL şi tatăl unui consilier PDL s-au luat la bătaie

Publicat

Tensiunea campaniei electorale, a conflictelor dintre principalii doi candidați și a anunțării rezultatelor a refulat din nou la Ocna Mureș. Doi locuitori din Ocna Mureş, unul membru USL şi celălalt simpatizant PDL au avut un conflict verbal și fizic, care a antrenat și o parte dintre cetățenii aflați în zonă.

Conflictul a avut loc în cartierul „Colonia Soda”, luni, în jurul orei 20.00. Dorel Decean (candidat USL la consiliul local) și tatăl consilierului PDL Daniel Barbu au fost implicaţi într-un scandal pe tema alegerilor ce tocmai s-au încheiat. Ritmul discuției s-a întețit rapid, astfel că, între cei doi, s-a ajuns la conflict fizic. Totuși, acesta a fost oarecum evitat, tatăl consilierului încercând să fugă. Din păcate, acesta s-a împiedicat, căzând parţial într-un canal, unde a suferit câteva răni.

Evenimentul nu s-a oprit însă aici, în apărarea celui rănit sărind un localnic. Conform spuselor martorilor, acesta ar fi fost lovit de către Dorel Decean. În jurul orei 21.00, o salvare a ajuns la fața locului, pentru a acorda îngrijiri medicale. Câteva minute mai târziu, un grup de locuitori din zonă au început să-l amenințe pe agresor, din stradă. A fost înregistrat un apel la 112, pentru chemarea poliţiei, cel mai probabil din partea lui Dorel Decean, care se temea de o posibilă spargere din partea grupului de lângă bloc.

Într-un final, după ora 22.00, lucrurile s-au calmat.

La Poliţia Ocna Mureş s-au prezentat cei doi protagonişti ai scandalului şi au depus plângeri pentru lovire şi au dat declaraţii. Cercetările sunt în desfăşurare în acest caz.

Vă prezentăm informații suplimentare primite de la IPJ Alba:

„În data de 12 iunie 2012, la Poliţia Municipiului Ocna Mureş a fost depusă o sesizare semnată de 29 de persoane din Ocna Mureş (V.V., H.A.V., D.C., V.F.E., I.A., V.A., V.A., I.A.R., H.P, H.R., D.C., H.L., V.A., V.E, H.M., H.D., Ş.D., M.T., M.K., Ş.N., Ş.R., Ş.I., N.L, M.V., Ş.A., M.S., L.M., M.M., şi Ş,I.) care îşi exprimau nemulţumirea cu privire la atitudinea lui D.D., de 44 de ani, din Ocna Mureş, care le aduce injurii şi care, la data de 11.06.2012, i-a agresat pe stradă pe B.I. şi B.G.

Victimele, B.I. şi B.G., nu au înţeles să depună plângere împotriva lui D.D. pentru lovire sau alte violenţe.

Sesizarea celor 29 de persoane a fost înregistrată la Poliţia Oraşului Ocna Mureş, iar ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, în prezent efectuându-se cercetări faţă de D.D., sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă pedepsită de art. 321 din Codul Penal.

În aceeaşi zi, 12.06.2012, D.D. a depus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud o plângere împotriva mai multor persoane, sub aspectul comiterii infracţiunii de ameninţare.

Cele două dosare au fost preluate de ofiţeri din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul de Investigaţii Criminale, care efectuează cercetări în vederea soluţionării lor.

Din verificările efectuate până în prezent, reiese că la data de 11.06.2012, orele 21.05, prin apelul unic de urgenţă 112, Poliţia Oraşului Ocna Mureş, a fost sesizată de către D.D., cu privire la faptul că pe strada Mălinului din Ocna Mureş, mai multe persoane provoacă scandal.

La locul evenimentului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică, care a constatat că cca. 40 de persoane se aflau în stradă şi adresau ameninţări la adresa lui D.D., care se afla în locuinţa sa, iar de la balcon le răspundea provocărilor.

La scurt timp după intervenţia poliţiştilor, persoanele din stradă, implicate în scandal, au părăsit locul incidentului, fără ca între D.D. şi acestea să aibă loc o altercaţie.

Cauza conflictului a constituit-o comportamentul lui D.D., care, în data de 11.06.2012, i-ar fi agresat fizic pe B.G. şi B.I., din Ocna Mureş.”

sursa foto: panoramio

Serafim ARMANCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax