Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal cu lovituri de briceag între doi ciobani de la o stână din Feisa, lângă Jidvei. Unul dintre ei a ajuns la spital

Publicat

cutitUn tânăr de 30 de ani a ajuns la spital cu plagă înjunghiată după ce a fost lovit cu un briceag, la o stână din Feisa, lângă Jidvei. Acesta este cioban şi a fost agresat de un îngrijitor de animale de la aceeaşi stână.

Joi seara, la ora 22.35, poliţiştii Postului de Poliţie Jidvei au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că la o stână situată pe raza localităţii Feisa, între doi îngrijitori de animale, a avut loc o altercaţie.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în jurul orelor 22.10, între L.F., de 29 de ani din comuna Jidvei şi M.A.C., de 30 de ani, din aceeaşi comună, a avut loc un conflict spontan, împrejurare în care primul l-a lovit cu un briceag, în zona hemitoracică, pe celălalt.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj unde a primit îngrijiri medicale, în prezent starea lui fiind stabilă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei lui L.F.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax