Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal cu lovituri de briceag la Bistra: Un tânăr de 21 de ani a ajuns la spital, iar un bărbat este cercetat pentru lovire

Publicat

cutitUn tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Bistra a ajuns la spital, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui conflict la un bar din localitate. A fost lovit cu un briceag, în zona coapsei, de către un bărbat de 37 de ani, şi el aflat în localul respective şi ambii sub influenţa alcoolului.

În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 1.40, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că la un local public din comună, între doi bărbaţi, a avut loc un conflict în urma căruia unul a suferit leziuni la un picior.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că între S.V.I., de 21 de ani şi A.I.M., de 37 de ani, ambii din comuna Bistra, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia A.I.M. i-a aplicat o lovitură cu un briceag, în zona coapsei drepte, lui S.V.I.

Victima a fost transportată la spitalul din Cîmpeni unde a primit îngrijiri, rămânând sub supraveghere medicală, iar în această dimineaţă a fost externată.

Faţă de A.I.M. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax