Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal cu LOVITURI de CUŢIT într-o familie din Cergău. Doi soţi au ajuns la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru violenţă

Publicat

cutit O femeie şi soţul ei din Cergău au ajuns la spital, în urma unui scandal izbucnit în familie. Bărbatul a lovit-o cu un cuţit în zona braţului drept, iar fiul lor a intervenit şi l-a lovit în zona toracelui. Conflictul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Luni, la ora 20.56, poliţiştii Postului de Poliţie Cergău au fost sesizaţi cu privire la faptul că la o locuință din localitatea Cergău Mare, între membrii unei familii s-a produs un conflict în urma căruia două persoane au suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că luni după-amiaza, între C.N., de 49 de ani şi soţia sa, de aceeaşi vârstă, s-a produs un conflict spontan pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

În timpul conflictului, bărbatul i-a aplicat soţiei sale o lovitură cu un cuţit, provocându-i o leziune la braţul drept.

În scandal a intervenit fiul celor doi, un tânăr în vârstă de 29 de ani, care l-a lovit pe tatăl său în zona toracelui.

Atât C.N. cât şi soţia sa au fost transportaţi la spitalul din Blaj unde au primit îngrijiri medicale, iar femeia a rămas internată.

În cauză poliţiştii Postului de Poliţie Cergău continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „violenţă în familie”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax