Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandal cu lovituri de cuțit, într-o locuință din Roșia de Secaș. Un bărbat a fost reținut de Poliție

Publicat

Un bărbat a fost reținut de Poliție în urma unui scandal cu lovituri de cuțit petrecut într-o locuință din Roșia de Secaș. Doi bărbați au băut și apoi s-au luat la bătaie. Ambii au ajuns la spital, unul cu plagă tăiată, celălalt cu leziuni la cap.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 10 martie, în jurul orei 22.00, Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pe raza localității Roșia de Secaș unde a fost semnalat faptul că între două persoane s-a produs un conflict.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, doi bărbați, de 30 și 37 de ani, s-ar fi agresat reciproc, în timp ce se aflau la locuința unuia dintre ei.

În urma conflictului, bărbatul de 37 de ani a suferit o plagă tăiată la un antebraț, iar celălalt a suferit leziuni ușoare la cap, ambii fiind transportați la spital.

Potrivit constatărilor medicale, leziunile provocate la brațul bărbatului de 37 de ani ar avea nevoie de 25 -30 de zile de îngrijiri medicale, iar victimei i-ar fi fost pusă viața în pericol.

Sâmbătă, 11 martie 2023, față de bărbatul de 30 de ani a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală. Va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax