Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal cu lovituri de cuțit, la Blaj. Tânăr din municipiu, ARESTAT pentru tentativă de omor

Publicat

La data de 16 octombrie procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpatul F. R. D. în vârstă de 29 de ani, din Blaj, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor.

În fapt, s-a reţinut că, în data de 15 octombrie, în jurul orelor 20:30 i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri penetrante cu un cuțit în zona hemitoracelui stâng posterior și în brațul stâng cauzându-i leziuni corporale care i-au pus în primejdie viața, conform constatărilor preliminare comunicate de S.M.J.L. Alba.

În continuare, prin referatul procurorului, s-a formulat propunerea de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul F. R. D., către Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba pe o perioadă de 30 de zile.

Prin mandatul de arestare preventivă nr. 22/UP/2021 din data de 16 octombrie s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul organelor de cercetare penală ai poliției judiciare din cadrul I.P.J. Alba – Poliţia Municipiului Blaj, Biroul de Investigații Criminale.

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale și luare unor măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal, reglementat de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activități care nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax