Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal cu lovituri de pumni şi picioare într-un bar din Sălciua. Şapte bărbaţi au ajuns la secţia de poliţie

Publicat

Un grup de şapte bărbaţi din Baia de Arieş, comuna Iara (Cluj) şi din Bucureşti au ajuns la poliţie, după ce au fost implicaţi într-un scandal cu bătaie,într-un bar din Sălciua, lângă Baia de Arieş. S-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, lovire şi distrugere.

Duminică, la ora 230, poliţiştii Secţiei 11 Poliţie Rurală Baia de Arieş au fost sesizaţi cu privire la faptul că faptul că, într-un local public din comuna Sălciua, între mai mulţi bărbaţi s-a produs un conflict. Din primele verificări s-a stabilit că între 7 bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani, 5 din Baia de Arieş, unu din comuna Iara, judeţul Cluj şi unu din municipiul Bucureşti, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, s-a produs un conflict spontan, aceştia aplicându-şi reciproc lovituri cu pumnii şi picioarele şi distrugând un geam al localului.

Conflictul a continuat şi în faţa localului, până la intervenţia poliţiştilor, care au aplanat scandalul, i-au identificat pe cei implicaţi şi i-au condus la sediul secţiei de poliţie.

Celor 7 bărbaţi implicaţi în scandal le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax