Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal după o bătaie în trafic, terminat în instanță: Pedeapsa primită de un bărbat din Alba care a bătut un șofer

De la ce înălțime pot sta copiii pe scaunul din față

Publicat

Un scandal după o bătaie în trafic a fost tranșat în instanță. Este vorba despre o șicanare în trafic care a dus la o ceartă, iar apoi la violență, între doi bărbați. În data de 11 septembrie 2024, magistrații Judecătoriei Sebeș, l-au condamnat pe unul dintre cei doi bărbați. 

Acesta a fost găsit vinovat pentru loviri sau alte violențe, după ce la bătut pe cel de al doilea șofer cu o bară de aluminiu. Faptele au avut loc în urmă cu mai mulți ani, în luna aprilie a anului 2021. 

Motivarea instanței a fost făcută publică, iar în ea apare scris modul în care s-a ajuns la violență fizică, între cei doi șoferi.

De la ce a pornit scandalul

S-a întâmplat în data de 15 aprilie 2021, în localitatea Pianu de Sus. Atunci unui a dintre cei șoferi i s-a defectat autoturismul. Drept urmare, a oprit ”pe marginea drumului, într-o curbă la stângă, pe direcția de mers Pianu de Jos către Pianu de Sus, fiind depășit de către o autoutilitara VW Transporter, în care se aflau două persoane, care l-au claxonat pentru că nu puteau depăși, întrucât din sensul opus venea un alt autoturism”, au notat magistrații.

Agresorul a scos capul pe geamul mașinii și a început o discuție în contradictoriu. Apoi fiecare și-a continuat drumul, însă fapta nu s-a terminat în acel moment.

Bătaie pornită de la un gest obscen

Șoferul cu mașina defectă s-a deplasat până la un service din apropiere, iar la un moment dat a văzut autoturismul în care se afla cel de al doilea bărbat. În acel moment i-a arătat cu mâna un gest obscen.

Agresorul a oprit mașina, a luat o bară de aluminiu și s-a îndreptat către șoferul cu care avusese o discuție. Apoi a început să îl lovească pe acesta cu bara în cauză.

Momentul a fost surprins de o cameră video montată în zonă. În imagini s-a văzut cum acesta îl lovea pe șofer cu bara. După ce a terminat agresiunea a plecat din zonă.

Șoferul bătut a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale.

Pedeapsa în instanță

La mai bine de trei ani de la comiterea faptei, bărbatul care l-a bătut pe șofer a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare. De asemenea a mai fost obligat la 60 de zile de muncă în folosul comunității și 4000 de lei daune morale.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate