Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în Alba, între doi vecini, terminat în instanță. Motivul pentru care un bărbat a lovit o femeie, cu un cârlig în cap

Publicat

Un bărbat din Aiud a fost condamnat penal, după ce și-a bătut vecina până când aceasta și-a pierdut cunoștința. Scandalul a pornit de la câinii celor doi. 

Mai exact femeia îi reproșa vecinului că animalele lui intră în conflict cu cele din curtea ei. La un moment dat, când bărbatul a trecut pe stradă alături de câinii săi femeia a aruncat cu apă pe ei, iar acesta s-a enervat a luat un cârlig de fier și a lovit-o pe aceasta în cap. 

Faptele s-au petrecut la data de 10 octombrie 2021, iar o condamnare în primă instanță a venit câțiva ani mai târziu în 25 iulie 2023, la Judecătoria Aiud.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 10.10.2021, în jurul orei 16.00, se afla în fața imobilului în care locuiește, când inculpatul, a cărui locuință este amplasată vis-a-vis, a trecut pe acolo alături de cei 3 câini ai săi.

Când a ajuns în dreptul imobilului său, câinii persoanei vătămate au intrat în conflict cu câinii inculpatului, sens în care persoana vătămată i-a solicitat inculpatului să se îndepărteze, motivând că animalele sale fac zgomot și mizerie.

Potrivit persoanei vătămate, între ea și inculpat există o stare conflictuală mai veche, de aprox. 5 ani, generată de faptul că cei trei câini ai inculpatului fac mizerie și zgomot.

Întrucât inculpatul a refuzat și a început să profereze injurii, persoana vătămată luat de două ori apă cu o cană de la fântână și a turnat-o peste câinii inculpatului. Enervat de gestul persoanei vătămate, inculpatul a intrat în imobilul unde locuiește, situat vis-a-vis, s-a înarmat cu un cârlig folosit pentru întoarcerea jarului în sobă și a ieșit după persoana vătămată, unde s-a năpustit asupra ei.

Inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată cu respectivul cârlig în zona capului, după care s-a iscat un conflict între cei doi până când, într-un final, persoana vătămată și-a pierdut cunoștința.

Din declaraţia dată de martorul, acesta a găsit-o pe persoana vătămată în fața locuinţei acesteia, având fața acoperită de sânge și strigând după ajutor. După ce s-a apropiat de persoana vătămată, aceasta i-a cerut să sune la SNUAU 112, relatându-i că a fost lovită cu un corp metalic în zona capului.

Totodată, persoana vătămată a indicat spre inculpat, care se uita din curtea sa spre evenimente, și a afirmat că el este cel care a lovit-o. Acest aspecte sunt confirmate și de depoziția martorului, care trecea pe acolo în jurul orei 16.05-16.10, unde a observat-o pe persoana vătămată stând în șezut, având urme de sânge pe față și ținându-se cu mâna de cap”, se arată în documentul emis de Judecătoria Aiud.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 180 de zile amendă pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din cele 180 de zile de amendă a fost elimiată una. Urmează ca inculpatul să plătească o amendă în cuantum de 1790 de lei.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax