Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandal în Alba Iulia, în noaptea dintre ani: Un bărbat și-a lovit vecinul pentru că acesta i-a certat copilul

Publicat

În ultima zi a anului 2012, jandarmii au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat în Alba Iulia, pe strada Craivei. Potrivit acestora, pe numele unui bărbat din Alba Iulia au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Este vorba despre B.V. (37 ani) domiciliat pe strada Craivei din municipiul Alba Iulia care, cu un corp contondent, şi-a lovit de mai multe ori un vecin. Din primele verificări, fiul agresorului a fost apostrofat de victimă deoarece intenţiona să bată un câine. Băiatul s-a plâns tatălui care, în loc să apeleze la căi legale de soluţionare a incidentului, şi-a făcut singur dreptate. Cercetările în cauză urmează să fie continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax