Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în Alba Iulia provocat de un tânăr din Bistra: A lovit o tânără și a fost reținut de polițiști și jandarmi

Publicat

politie mascati

Un tânăr din Bistra, de 27 de ani, cunoscut pe internet pentru diverse forme de protest la adresa polițiștilor sau a autorităților, a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia, după ce ar fi făcut scandal și ar fi lovit o tânără, într-un aparatament din municipiu. 

Pentru aplanarea conflictului iscat marți, 1 februarie, a fost nevoie de intervenția jandarmilor și a polițiștilor. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 februarie 2022, poliţiştii din Alba Iulia, împreună cu jandarmii, au intervenit la un apartament, din municipiu, de unde a fost semnalat faptul că o persoană se manifestă violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un tânăr de 27 de ani, din Bistra, s-ar fi manifestat violent față de două tinere, de 19 și 21 de ani, iar pe una dintre ele ar fi lovit-o.

Tânărul ar fi refuzat să părăsească apartamentul, le-ar fi adresat amenințări, ar fi tulburat ordinea și liniștea publică de pe scara blocului, continuând scandalul și pe spațiul public din fața imobilului.

Pe numele acestuia, a fost întocmit un dosar penal pentru lovirea sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar polițiștii   l-au reținut, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 2 februarie 2022, reținutul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax