Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în Bărăbanț: O femeie a fost amenințată de un vecin cu bătaia și incendierea casei

Publicat

O femeie din cartierul Bărăbanț, a fost amenințată miercuri, de un vecin, că-i vor fi rupte picioarele şi incendiată casa, din cauza unor neînțelegeri mai vechi pe care le aveau. Aceasta a sunat la 112 şi cerut ajutor, iar un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a aplanat incidentul. Nu este pentru prima dată când femeia de 61 de ani, cere ajutor forțelor de ordine, pentru aplanarea scandalurilor pe care le are cu vecinul ei.

Scandalul a izbucnit miercuri, la halda de steril din cartierul albaiulian Bărăbanţ. Din primele verificări, se pare că între M.O. ( 36 de ani ) şi o vecină în vârstă de 61 de ani există neînţelegeri mai vechi, fapt pentru care, de-a lungul timpului, femeia a solicitat de mai multe ori prezenţa forţelor de ordine.

Deoarece, câteva dintre intervenţiile acestora au fost urmate de constatarea vinovăţiei bărbatului, acesta a considerat-o pe femeie direct răspunzătoare pentru sancţiunile contravenţionale care i-au fost aplicate. Prin urmare, întâlnind-o singură, i-a pus în vedere că, dacă mai solicită ajutor la 112 şi el va mai primi vreo amendă, îi va rupe picioarele şi-i va da foc la casă. Jandarmii au intervenit oportun, au aplanat conflictul şi au prevenit escaladarea violenţei.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către M.O. a infracţiunii de ameninţare, pe numele acestuia a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, acesta fiind înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.

Foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate