Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în Bărăbanț: Un bărbat a fost amendat de jandarmi în timp ce înjura o vecină pentru că… a chemat jandarmii

Publicat

Un bărbat din Bărăbanț s-a ales cu o amendă de 400 de lei după ce a amenințat cu violența și a înjurat o femeie din vecini pentru că o suspecta că ar fi fost responsabilă pentru o sancțiune primită de acesta anterior. Bărbatul îi reproșa că a apelat forțele de ordine cu câtva timp înainte, când el fura fier vechi de la un centru de colectare. Acesta i-a promis femeii că va avea de suferit dacă mai cheamă vreodată jandarmii.

Marți seară, în jurul orei 20.00, un bărbat a apelat 112 şi a solicitat ajutor deoarece soţia sa era înjurată şi ameninţată cu acte de violenţă de un alt bărbat. Conflictul era în plină desfăşurare pe strada Corniştei din cartierul albaiulian Bărăbanţ, iar la acesta asistau involuntar câţiva trecători. Sosiţi de urgenţă la faţa locului, jandarmii au reuşit în scurt timp să potolească spiritele încinse, au prevenit escaladarea violenţei şi au trecut apoi la verificarea cauzelor care au stat la baza episodului de violenţă verbală.

În urma verificărilor efectuate se pare că motivul scandalului îl constituie… o sancţiune contravenţională primită de bărbat de la un echipaj de jandarmerie după ce a fost surprins în incinta unei societăţi comerciale unde intrase cu intenţia de a sustrage fier vechi. Convins că în acel caz femeia a fost cea care anunţase forţele de ordine, bărbatul i-a reproşat acest fapt şi a prevenit-o că dacă va mai chema vreodată jandarmii va avea de suferit. Bineînţeles că modul în care i-a transmis aceasta a fost unul vulgar, iar violenţa verbală a avut ca efect, pe de o parte, intrarea în panică a victimei şi a familiei acesteia, iar pe de alta, indignarea celor care se aflau în zonă.

Bărbatul a fost identificat ca fiind Petre C., în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Alba Iulia şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei. Totodată jandarmii i-au pus în vedere să evite pe viitor implicarea în astfel de fapte, atenţionându-l că, în caz de recidivă, vor fi aplicate sancţiuni mult mai drastice, unele dintre acestea putând fi chiar de natură penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax