Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în Blaj: Un bărbat şi o femeie care se certau în mijlocul drumului au fost împiedicaţi de jandarmi să-şi facă rău reciproc

Publicat

Un scandal a fost observat de un echipaj de jandarmerie, miercuri, 9 ianuarie 2013, pe strada Livezii din municipiul Blaj. Pornind de la unele neînţelegeri mai vechi, un bărbat și o femeie s-au înjurat, s-au ameninţat cu acte de violenţă şi s-au îmbrâncit, totul petrecându-se sub ochii trecătorilor, printre care şi minori.

Din fericire, intervenţia promptă a jandarmilor a împiedicat violenţa şi apariţia unor vătămări corporale. Scandalagiii au fost identificaţi ca fiind R. Adam şi S. Paula şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

„Pentru informarea cetăţenilor şi prevenirea unor astfel de situaţii, reamintim faptul că săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei. În plus, dacă faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul sancţiunii pecuniare creşte, fiind cuprins între 1.000 lei şi 3.000 de lei”, au transmis jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax