Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în Câmpeni provocat de un bărbat gelos. Ce amendă a primit de la jandarmi

Publicat

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Câmpeni, a fost amendat cu 400 de lei de jandarmi după ce, din gelozie, l-a înjurat și jignit pe presupusul iubit al prietenei sale.

Potrivit IJJ Alba, incidentul s-a produs joi. Nu și-a găsit iubita acasă, așa că bărbatul a tras concluzia că se afla în locuința altui bărbat.

”Nu a așteptat să i se confirme temerea, care de altfel nu s-a confirmat și s-a dus către „vinovat” căruia i-a adresat injurii și expresii jignitoare, fapt pentru care acesta a solicitat intervenția jandarmilor”, precizează reprezentanții IJJ Alba.

Potrivit acestora, scandalagiul a fost sancționat contravențional cu amendă de 400 de lei pentru „săvârșirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, amenințări cu acte de violență împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea și onoarea acestora”, conform Legii 61/1991.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax