Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Scandal în cartierul Bărăbanţ: Două femei supărate s-au îmbrâncit şi înjurat în plină stradă

Publicat

Scandal ca la uşa cortului între două femei, marţi, în cartierul albaiulian Bărăbanţ. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acestea au început să se îmbrâncească şi să îşi adreseze injurii în plină stradă, aşa că jandarmii au fost nevoiţi să intervină pentru aplanarea conflictului.

Incidentul s-a petrecut în cartierul albaiulian Bărăbanţ pe strada Stejarului şi a fost semnalat la 112 de una dintre participante. Un echipaj de jandarmerie a acţionat de urgenţă la faţa locului, a aplanat conflictul, a prevenit apariţia unor fapte de natură penală şi le-a identificat pe cele două combatante. Este vorba de două localnice, R.A., de 40 de ani şi C.V., în vârstă de 58 de ani. Acestea, pe fondul acutizării unor neînţelegeri mai vechi, s-au îmbrâncit, şi-au adresat una alteia cuvinte şi expresii jignitoare şi au tulburat ordinea şi liniştea publică.

Jandarmii le-au recomandat ca pe viitor să găsească modalităţi legale de rezolvare a divergenţelor de opinii şi să evite implicarea în astfel de incidente. Pentru fapta săvârşită, cele două doamne au fost sancţionate contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax