Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în cartierul Bărăbanţ: Vroia să îşi părăsească soţul, dar a fost ameninţată cu bătaia. O femeie a apelat la jandarmi să scape de furia bărbatului

Publicat

jandarmi alba3 Duminică, o femeie din Bărăbanţ a avut nevoie de ajutorul jandarmilor, când s-a întors acasă la soţul ei să îşi ia nişte lucruri personale. Cei doi soţi locuiau separat: femeia a plecat la mama sa, iar bărbatul a rămas în locuinţa comună. Se pare că aceasta încerca de mai mult timp să-şi ia de la domiciliul comun câteva obiecte personale, dar a aşteptat momentul prielnic, respectiv acela în care bărbatul nu era acasă sau, dacă era acasă, să nu fie sub influenţa alcoolului.

Duminică, la ora 9.00, bănuind că soţul este plecat ca de obicei la târg, femeia a încercat să-şi recupereze lucrurile, dar bărbatul era acasă şi, în plus, era deja în avansată stare de ebrietate.

A urmat un episod de violenţă verbală, pe timpul căruia femeia a fost înjurată, jignită, ameninţată cu bătaia, totul petrecându-se sub privirile celorlalţi vecini.

Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au intervenit oportun, înainte ca bărbatul să-şi pună în practică intenţiile violente şi au aplanat incidentul. Femeia a fost îndrumată să urmeze calea legală pentru a reintra în posesia bunurilor dorite, iar bărbatul, identificat ca fiind I.R.M. ( 42 de ani ), a fost sancţionat contravenţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax