Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia: Au intervenit luptătorii SAS după ce mai mulți polițiști au fost înjurați

politie mascati

Publicat

Un scandal a avut loc în cartierul ”Lumea Nouă” din Alba Iulia, pe strada Eleșteului, vineri seara (19 iulie). Este vorba despre o zonă în care locuiesc multe familii de etnie romă. 

Din primele informații scandalul a început după ce o persoană a sunat la 112 și a anunțat că o femeie și un bărbat au aruncat cu o sticlă în mașina sa. 

La fața locului a ajuns în primă fază un echipaj de poliție, care a răspuns în urma apelului la 112. Potrivit unor surse alba24.ro, persoanele implicate în scandal au devenit agresive cu polițiștii, iar aceștia au solicitat sprijin din partea colegilor.

Au mai ajuns la fața locului și alte echipaje de poliție, iar pentru a calma spiritele, la fața locului au ajuns și luptătorii de la trupele speciale (SAS).

Din câte se pare persoanele implicate în incident au fost agresive verbal cu oamenii legii.

Vineri seara, femeia implicată în scandal a fost încătușată și dusă la secția de poliție, însă bărbatul nu a fost prins în seara respectivă.

Potrivit unor surse alba24.ro acesta a fost identificat în cursul zilei de sâmbătă, 20 iulie. Mai multe surse susțin că acesta ar fi recidivist.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate