Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în Cîmpeni: Ameninţări cu cuţitul pentru neplata unei datorii mai vechi. Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului

Publicat

Ameninţat de un cunoscut că va fi bătut şi tăiat cu cuţitul, un bărbat din Câmpeni a apelat la ajutorul jandarmilor. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă, l-a identificat pe agresor şi a întocmit un act de sesizare a organelor de urmărire penală.

Fapta s-a petrecut luni, 10 martie 2014, într-un local din oraşul Câmpeni. În jurul orei 18.00 un cetăţean s-a prezentat la sediul Jandarmeriei Câmpeni şi a relatat că, pe fondul unei discuţii contradictorii legate, se pare, de neonorarea unei datorii financiare, un cunoscut l-a ameninţat că-l va bate şi-l va tăia cu un cuţit pe care-l avea asupra sa. În scurt timp agresorul a fost depistat şi, cu ocazia controlului corporal preventiv, asupra sa a fost găsit cuţitul. Acesta şi-a motivat gestul prin aceea că a dorit ca prietenul său “ să înţeleagă odată că vorbeşte serios atunci când îi cere să-i dea banii înapoi ” .

Făptuitorul a fost identificat ca fiind Virgil B., în vârstă de 37 de ani, domiciliat în Câmpeni şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către acesta a infracţiunilor de ameninţare şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, pe numele lui a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare a fost înaintat Poliţiei Oraşului Câmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax