Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în familie la Alba Iulia. Jandarmii au amendat doi bărbați care s-au îmbătat și au deranjat liniștea publică

Publicat

Doi bărbați care au făcut scandal pe o stradă Alba Iulia, cartierul Bărăbanț, au fost amendați de jandarmi. Cele două persoane erau în stare de ebrietate.

Potrivit Jandarmeriei Alba, un scandal în care erau implicați doi bărbați a fost semnalat prin 112, miercuri, 7 septembrie, în jurul orei 18.30, pe strada Poieniței din municipiul Alba Iulia.

Ajunși la fața locului, jandarmii au constatat că bărbații se aflau în stare vizibilă de ebrietate. Au fost identificați ca fiind M.R. în vârstă de 49 de ani și M.A. în vârstă de 51 de ani și au fost sancționați, conform legii, cu suma de 200 de lei și un avertisment scris.

Potrivit unor surse, cei doi bărbați sunt frați.

Jandarmii precizează că în urma acțiunii a fost prevenită escaladarea conflictului și apariția unor fapte mai grave.

Aceștia reamintesc cetățenilor că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancționează cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei, iar, în cazurile în care faptele sunt săvârșite în incinta unei instituții de învățământ, a unei instituții de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, sancțiunile aplicabile sunt amenzi de la 1.000 lei la 3.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax