Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în familii din Alba Iulia, Sebeș și Bistra. Trei bărbați cercetați penal după ce și-au agresat sau amenințat soțiile

Publicat

Trei bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale după ce și-au amenințat sau agresat partenerele de viață. Polițiștii au emis ordine de protecție la Alba Iulia, Sebeș și Bistra.

Potrivit IPJ Alba, joi, 3 februarie, polițiștii din Alba Iulia au fost sesizați de către o femeie de 38 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către fostul soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului față de bărbatul de 41 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiindu-i interzis să se apropie de fosta sa soție. Pe numele său, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Joi, 3 februarie, polițiștii din Bistra au fost sesizați, prin plângere, de către o femeie de 30 de ani, din comună, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de către soț.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbatul de 43 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioadă de 5 zile, fiind îndepărtat din locuința comună. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Miercuri, 2 februarie, polițiștii din Sebeș au fost sesizați de către o femeie de 37 de ani, din Sebeș, cu privire la faptul că, în urma unor discuții contradictorii avute cu soțul său, acesta ar fi amenințat-o cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului față de bărbatul de 43 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioadă de 5 zile și au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate