Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în familii din Alba Iulia și Teiuș, de Paște. Doi bărbați s-au ales cu dosare penale și ordine de protecție

Publicat

Doi bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale, de Paște. Și-ar fi agresat partenerele de viață. Polițiștii au emis și ordine de protecție.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 15 aprilie, polițiștii din Teiuș au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 28 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, ar fi agresat-o pe femeie, aplicându-i lovituri, fără a fi necesară transportarea sa la spital.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună.

Duminică, 16 aprilie, în jurul orei 24.00, polițiștii din Alba Iulia au intervenit la o locuință din municipiu de unde o femeie de 38 de ani a reclamat faptul că a fost agresată de soț.

Din primele cercetări, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 45 de ani, și-ar fi amenințat și agresat soția, fără a-i cauza leziuni care să necesite acordarea de îngrijiri medicale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de soția sa.

Față de cei doi bărbați, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax