Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în familii din Teiuș și Vadu Moților. Doi bărbați s-au ales cu dosare penale. Ce s-a întâmplat

Publicat

Arhivă foto

Polițiștii din Alba au emis ordine de protecție și au deschis dosare penale, luni, 11 septembrie 2023, după două scandaluri produse în familii din Teiuș și comuna Vadu Moților.

Potrivit IPJ Alba, luni, 11 septembrie 2023, în jurul orei 20.00, polițiștii din Teiuș au fost sesizați de către o femeie de 28 de ani, din Teiuș, cu privire la faptul că partenerul său se manifestă violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în după amiaza aceleiași zile, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, concubinul femeii, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i-a fost interzis să se apropie de concubina sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, la data de 11 septembrie 2023, în jurul orei 16.15, polițiștii Secției 9 Politie Rurală Câmpeni au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comuna Vadu Moților are loc un scandal.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, un bărbat de 56 de ani și-ar fi agresat soția, iar ulterior ar fi amenințat, cu alte acte de violență și moartea, atât pe femeie cât și pe fiul lor, în vârstă de 26 de ani.

„În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie de soția și fiul său.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax