Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia. Doi tineri au fost reţinuţi pentru lovire şi ultraj

Publicat

tineri

Doi tineri din Alba Iulia au fost reţinuţi, duminică, în urma unui scandal petrecut în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din oraş, la ieşirea dintr-un club. Cei doi sunt suspecţi că l-au agresat fizic şi verbal pe un alt tânăr din oraş.

Scandalul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3.20. Potrivit Poliţiei, un tânăr a reclamat că, în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, la ieşirea dintr-un club, a fost agresat de către doi bărbaţi din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că C.M.C., în timp ce ieşea din local, împreună cu un prieten al său, au fost agresaţi verbal şi fizic de către I.R.S., de 25 de ani şi B.S., de 26 de ani, ambii din Alba Iulia.

Cei doi agresori au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire si alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax