Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandal în fața unei săli de jocuri de noroc din Blaj: Adolescent arestat după ce ar fi amenințat cu bătaia doi bărbați

Publicat

Un tânăr de numai 16 ani din Blaj este cercetat în stare de arest preventiv după ce ar fi amenințat doi bărbați cu bătaia. Acesta este cercetat și pentru mai multe acte de furt calificat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 iunie 2023, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 16 ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și furt în formă continuată.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 26 iunie 2023, în timp ce se afla în fața unei săli de jocuri de noroc, de pe strada Eroilor din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi avut discuții contradictorii cu doi bărbați pe care i-ar fi amenințat cu acte de violență.

Tânărul mai este cercetat pentru mai multe infracțiuni de furt calificat și s-a aflat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

În cursul zilei de ieri, 27 iunie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj și ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 25 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax