Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în faţa unui bloc de pe strada Arnsberg, din Alba Iulia. O femeie şi-a ameninţat vecinul că îi dă foc la apartament

Publicat

bloc A 9 O femeie în vârstă de 40 de ani din Alba Iulia riscă dosar penal, după ce joi a fost implicată într-un scandal. Aceasta s-a certat cu vecinul său de bloc pe motiv că a jignit-o. Incidentul s-a petrecut pe strada Arnsberg din municipiul Alba Iulia.

În faţa blocului de pe strada Arnsberg, jandarmii au constatat că un bărbat şi o femeie se certau, iar în jurul lor erau mai multe persoane care îi încurajau sau îi dezaprobau cu privire la opiniile exprimate. S-a intervenit rapid pentru aplanarea conflictului şi convingerea grupului de persoane să părăsească zona, după care s-a trecut la verificarea cauzelor care au stat la baza incidentului.

S-a constatat că un bărbat care locuieşte cu chirie în blocul respectiv i-a atras atenţia unei vecine de apartament cu privire la mizeria lăsată în mod repetat de copiii acesteia pe casa scărilor. Considerându-se jignită, femeia i-a pus în vedere chiriaşului să părăsească de urgenţă blocul şi l-a ameninţat că, dacă nu se conformează acestei cereri, ea, împreună cu câţiva prieteni, va intra peste el în casă, îl va bate şi îi va incendia apartamentul.

Speriat, bărbatul a apelat la ajutorul jandarmilor şi le-a solicitat acestora să întreprindă toate acţiunile legale pentru a se simţi în siguranţă.

“Vecina războinică” a fost identificată în cele din urmă, fiind vorba de o femeie în vârstă de 40 de ani şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate şi va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate