Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în fața unui club din Sebeș. Doi tineri, reținuți după ce ar fi provocat o bătaie

Publicat

Doi tineri din comuna Pianu au fost reținuți de polițiști după ce au fost implicați într-un scandal, care a avut loc în fața unui club din Sebeș. Urmează să fie prezentați în fața magistraților.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 decembrie 2019, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi tineri, amândoi de 22 de ani, din comuna Pianu, care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire au alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 28/29 decembrie 2019, în timp ce se aflau în fața unui local public din Sebeș, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu alți doi tineri, cu vârste de 19 și 26 de ani, din Sebeș, i-ar fi lovit și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 31 decembrie, reținuții vor  fi prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax