Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în Franța după o investigație privind viața soldaților francezi la Cincu: „Mi-e foame, mi-e frig, mi-e somn”

Publicat

Soldații francezi cantonați în cadrul unei misiuni NATO la baza militară de la Cincu se plâng de condițiile „mizere” de acolo.

Aceștia au vorbit pentru site-ul de investigații francez Mediapart despre numărul insuficient de toalete, condițiile insalubre din unele spații, mâncarea puțină și încălzirea deficitară din corturi, transmite Digi24.ro.

Relatările lor au stârnit un scandal în Franța, unde deputații partidului Franța Rebelă au preluat subiectul pe care îl vor discuta în Adunarea Națională.

Soldații francezi desfășurați la baza militară de la Cincu, din România, au vorbit cu publicația franceză de investigații Mediapart despre condițiile lor de viață, pe care le consideră nedemne, scrie jurnalist Mediapart Justine Brabant.

Ministrul Forțelor Armate franceze a vizitat joi, alături de omologul său român, Angel Tîlvăr, baza militară din România.

Potrivit informațiilor obținute de Mediapart, au fost date ordine soldaților francezi să nu se prezinte la vizită, cu excepția unora care au fost selectați, mai transmite jurnalista pe Twitter.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cucu

    duminică, 06.11.2022 at 08:56

    sa mearga la rusii le da caviar vodca si femei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax