Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal în mai multe familii din Alba de sărbători: Alcoolul, principalul catalizator pentru violență domestică. Ce s-a întâmplat

Publicat

Sărbătorile nu au fost lipsite de scene violente, pentru două familii din Alba. Este vorba despre două cazuri unde polițiștii au intervenit în data de 24 și 25 decembrie.

În ambele cazuri, băutura a fost principalul catalizator care a dus la violența domestică. Un caz a fost înregistrat în comuna Valea Lungă, iar al doilea, la Blaj.

În ambele situații bărbații care au devenit violenți s-au ales cu ordine de protecție și dosare penale pentru violență în familie.

Ambele cazuri au fost făcute publice de polițiștii din Alba, în buletinul de presă din data de 26 decembrie 2023.

Scandal la Valea Lungă

La data de 24 decembrie 2023, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit la o locuință din comuna Valea Lungă de unde a fost sesizat faptul că o persoană ar fi fost victima unei agresiuni.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că un tânăr de 27 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, l-ar fi agresat pe unchiul său, de 48 de ani și ar fi distrus două geamuri ale locuinței acestuia.

Femeie agresată de concubin la Blaj

La data de 25 decembrie 2023, în jurul orei 17,00, o femeie de 55 de ani, din Blaj, a sesizat, prin 112, faptul că a fost agresată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul ar fi devenit violent, provocându-i concubinei sale leziuni, la nivelul feței, aceasta având nevoie de îngrijiri medicale, însă fără a rămâne internată.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax