Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal în parcarea unui supermarket din Blaj: Un tânăr şi un minor au fost amendaţi de jandarmi, după ce s-au înjurat în public

Publicat

Un tânăr şi un minor din Blaj au fost amendaţi de jandarmi, după ce au făcut scandal în parcarea unui supermarket din oraş. Incidentul s-a petrecut marţi seara, fiind nevoie de intervenţia oamenilor legii pentru aplanarea conflictului. Tinerii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 de lei.

După ce a consumat în exces băuturi alcoolice, M.D.C (27 de ani) s-a întâlnit cu minorul de 17 ani (B.I.C.), în parcarea unui supermarket din Blaj. Pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de consumul de alcool, M.D.C i-a adresat acestuia injurii şi l-a ameninţat cu bătaia. Minorul, în loc să-şi continue deplasarea sau să apeleze 112, a răspuns într-un mod asemănător, ceea ce a determinat o scenă de violenţă verbală la care au asistat mai mulţi trecători şi clienţi ai magazinului.

Unul dintre aceştia a semnalat incidentul la numărul unic de urgenţe, iar în scurt timp a intervenit un echipaj de jandarmerie care a aplanat conflictul. În urma verificărilor efectuate s-a constatat vinovăţia celor doi şi, în funcţie de participaţie, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă, M.D.C. în valoare de 500 de lei, iar B.I.C. cu 100 de lei.

Ambii au fost îndrumaţi să evite astfel de comportamente şi respecte normele legale de convieţuire în societate reamintindu-li-se că, un unele situaţii, amenda contravenţională pentru cei găsiţi vinovaţi de provocarea şi participarea la un scandal poate ajunge la un cuantum de 3000 de lei.

 foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax